" مازیار شاهی(زاده ۱۳۶۰ مشهد) آهنگساز و نوازندهٔ تار اهل ایران است. "
وی جوانترین نوازنده ایست که عضو هر دو گروه معروف و ماندگارِ موسیقی ایران عارف و شیدا بودهاست.
همنوازی در کنسرت گروه عارف به سرپرستی پرویز مشکاتیان و خوانندگی شهرام ناظری. تالار وزارت کشور ۱۳۸۳
تکنوازی و همنوازی در کنسرت گروههای سهگانه شیدا به سرپرستی محمدرضا لطفی. تالار وزارت کشور ۱۳۸۷
همنوازی در کنسرت چاووش ۶ به سرپرستی محمدرضا لطفی. تالار وزارت کشور
تکنوازی و همنوازی در کنسرت گروه شیدا به سرپرستی محمدرضا لطفی. برج میلاد ۱۳۸۹
تکنوازی و همنوازی در کنسرت گروه شیدا به سرپرستی محمدرضا لطفی شیراز باغ عفیف آباد[
تکنوازی و همنوازی در کنسرتهای بسیار با همراهی بهمن رجبی در شهرهای مختلف ایران. ۱۳۸۲
آلبوم قافلهسالار عشق با آهنگسازی مازیار شاهی و خوانندگی سالار عقیلی
این آلبوم در سوگِ استاد محمدرضا لطفی بر روی اشعاری از هوشنگ ابتهاج و شهریار ساخته شدهاست. تمامی این آثار، پس از درگذشت استاد لطفی، ساخته و اجرا شدهاند.
آلبوم در مکتبِ عشق به آهنگسازی مازیار شاهی و نوازندگی بهمن رجبی. این آلبوم به پاس نیم قرن تلاش و کوشش هنری بهمن رجبی ساخته شدهاست.
شامل قطعاتی در دستگاه ماهور به آهنگسازی و تنظیم مازیار شاهی، و قطعاتی بر اساس آثاری ریتمیک از بهمن رجبی و آهنگسازی مازیار شاهی است.
آلبوم مشق عشق بداهه نوازی تار و سه تار
«مشق عشق» شامل تکنوازی سه تار بر اساس موسیقی خراسان در دستگاه شور، همنوازی سه تار و تمبک در مخالف سه گاه و همنوازی تار و تمبک در دستگاه شور است.
در این آلبوم مازیار شاهی بداهه نوازی تار و سه تار و علیرضا جواهری نوازندگی تنبک را برعهده داشتهاند.
نشر آوای چکاد
قطعهٔ دریا را با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی به مناسبت تولد این شاعر با خوانندگی پوریا اخواص منتشر کردهاست. در این اثر مازیار شاهی (تار و بربت و بمتار) نواختهاست.
بهمن ۱۳۶۰ در شهر مشهد متولد شد و از سال ۱۳۶۹ به نواختن تار پرداخت و سپس جهت آموختنِ بیشتر موسیقی به محضر اساتیدی چون فرهاد فخرالدینی، محمدرضا لطفی، محمدعلی کیانی نژاد و یعقوب صحاف رسید. وی در سال ۱۳۸۳ به دعوت پرویز مشکاتیان به گروه عارف پیوست و در کنسرتِ بزرگِ گروه عارف که پس ۱۳ سال با ترکیب قدیمی و اصلی خود و با خوانندگی شهرام ناظری و حضور برادرانِ کامکار در تالار وزارت کشور به صحنه رفت، جوانترین عضوِ گروه بود.در سال ۱۳۸۵ نیز به دعوت محمدرضا لطفی به عضویت گروه شیدا درآمد و در تمام آثار منتشر شدهٔ محمدرضا لطفی پس از بازگشت به ایران، به نوازندگی پرداختهاست و نیز معاونِ هنری محمدرضا لطفی در گروه همنوازانِ شیدا بود وی تا سال ۱۳۸۸ همکاری مستمری با صدا و سیما به عنوان آهنگساز داشت